نقد و بررسی
موریانه اثر موریس مترلینگ ترجمه موسی فرهنگشاهکار موریس مترلینگ سال ۱۳۴۵
با اطمینان خرید کنید، کتابفروشی میم دارای نماد اعتماد از وزارت صنعت، معدن و تجارت می باشد.
مشخصات کتاب موریانه به قلم موریس مترلینگ و ترجمه استاد موسی فرهنگ در انتشارات موسسهٔ مطبوعاتی فرخی
- سال چاپ ۱۳۴۵
- قطع رقعی
- جلد شومیز با روکش لبه برگردان
- کیفیت کتاب تمیز می باشد، جلد و داخل سالم است؛ پارگی جزیی از روکش کتاب است
درباره ی متن کتاب موریانه
آنچه مفهوم میشود این است که نیروی قوی بر تمام این موجودات کره خاکی حاکم است که اجازه تکامل به هیچ موجودی را نمی دهد. هر وقت که یک موجود به آخرین حد تکامل خود برسد آنرا به قہقرا برمی گرداند تا دوباره به سوی بالا صعود کند.
بنای علم برروی طبیعت است. و ما برای پیدا کردن راه زندکی و حل مشکلات خود راهنمایی جز طبیعت نداریم. بدبختانه جز پیروی از دستورهای او هم چاره ای نداریم. ما اسير و منكوب طبیعت هستیم کما اینکه موریانه ها با همه نبوغ و تمدن و قدرت و عقل خود منکوب اوست.
معرفی موریس مترلینگ و آثارش به قلم بزرگ مرد ادب، استاد ذبیح الله منصوری
آقای موریس مترلینگ
مترلینگ
در تمام مدت عمر با احترام میزیست و در زمان حیات، نام او را در دائرة المعارف ها ثبت کردند. و پادشاه بلژيك به او لقب «کنت» داد. ولی او همواره از بکار بردن لقب و زبور خودداری میکرد. و بعضی دیگر از سلاطين اروپا به او کاخ بخشیدند. در آمريکا، قبل ازمرگ مترلینگ، نود هزار موسسه مختلف از قبيل مغازه ها ، تاترها ، رستورانها ، كافه ها، سينماها و غیره و نام « پرنده آبی » را که اسم نمایشنامه معروف اوست بر موسسه خود گذاشتند.
این مرد با اینکه بلژیکی بود به عضویت آكادمی علوم فرانسه نائل گردید. و کسانی مانند«بر کسون» فیلسوف معروف که اعراب اورا «برجسون» مینامند عظمت وی را تصدین مینمودند.
0comments